Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ivanović: Težak poraz, ali se mi i dalje pitamo kada je titula u pitanju

I dalje su ,,plavi” ubjedljivo prvi na tabeli, sa 15 bodova prednosti u odnosu na Sutjesku, a 19 više od Iskre koja im je ,,uzela mjeru” prije dvije noći na stadionu "Braća Velašević"

Ostaće zapisano da je Budućnost na svoj 95. rođendan doživjela poraz u Danilovgradu, na oko ubjedljiv 4:1, a suštinski bezbolan po pitanju epiloga šampionske trke.

Ivanović, Foto: FK Budućnost

I dalje su ,,plavi” ubjedljivo prvi na tabeli, sa 15 bodova prednosti u odnosu na Sutjesku, a 19 više od Iskre koja im je ,,uzela mjeru” prije dvije noći na stadionu “Braća Velašević.

“Za nas je ovo težak poraz, rezultatski. Ako je već morao da se desi, onda je bolje što smo ga doživjeli u trenutku kada smo imali 18 bodova prednosti na vrhu tabele. Prije utakmice sa Iskrom ostvarili smo pobjedu u derbiju nad Sutjeskom, pobjegli na rekordnu razliku. Očigledno smo se opustili nakon toga, a to nam se osvetilo protiv Iskre. Moramo se pogledati u oči i vidjeti sami sa sobom što to nije valjalo. Treba da izvučemo pouke i otklonimo greške”, ističe krilni napadač Igor Ivanović.

Sve i dalje zavisi od ,,plavih” u Telekom 1. CFL. Fudbaleri Budućnosti pripremaju se da podignu šampionski pehar, četvrti u klupskoj istoriji.

“Svojim igrama smo sve ovo postigli. Imamo veliku prednost, mi se pitamo. Idemo dalje. Niko ne voli poraze, ali i oni su sastavni dio sporta. Gube i najbolji. Sada treba da se izdignemo. Ovo nas neće poremetiti, već još više ujediniti. Imamo odličnu atmosferu, a pokazali smo da igramo najbolji fudbal u ligi. Meč sa Rudarom u narednom kolu je prilika da izvučemo maksimum. Neće biti lako, ali vjerujem da će u krajnjem presuditi kvalitet koji je na našoj strani. Očekujem da poslije utakmice u Pljevljima budemo još bliži tituli”, zaključio je Ivanović, jedan od najboljih igrača i strijelaca lige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve