Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ivanović: Nema mjesta za euforiju nakon pobjede nad Zvezdom

"Zadovoljan sam partijom koju sam prikazao"

Nikola Ivanović sinoć je bio jedan od najboljih u trijumfu Budućnost Volija nad Crvenom zvezdom u ABA ligi.

Foto: Euroleague.net

Podgoričani su slavili u dvorani “Aleksandar Nikolić” i najavili da će i ove sezone biti kandidat za vrh regionalnog takmičenja.

“Nema mjesta euforiji poslije pobjede nad Zvezdom. Moramo da nastavimo da radimo i da vjerujemo u ono što radimo. Jasno je da ćemo kako sezona bude odmicala izgledati sve bolje i bolje, ali u ovom trenutku nam pobjeda u Beogradu znači izuzetno mnogo. Stekli smo ogromnu dozu samopouzdanja i vjerujem da ćemo uz veliku podršku navijača uspjeti da stignemo do prve pobjede u Evrokupu, u meču koji nas u srijedu očekuje u Podgorici protiv Arke iz Gdinje”, rekao je Ivanović za Sport Klub.

Sa ogromnim motivom izašli su prethodne večeri na parket hale u Beogradu izabranici Slobodana Subotića.

“Odigrali smo zaista jako dobro u oba pravca. Bili smo odlučni u nameri da se borimo od prvog do posljednjeg minuta, da pokažemo da vrijedimo i možemo mnogo više nego što smo pokazali protiv Trenta. Zadovoljan sam partijom koju sam prikazao. Psihološki strah od povrede polako nestaje i vjerujem da ću i protiv Arke u meču koji slijedi biti na istom nivou kao i protiv Crvene zvezde”, zaključio je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve