Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanišević: Nadal protiv Đokovića nema nikakve šanse u ovakvim uslovima

Novaka danas čeka četvrtfinalni duel protiv Pabla Karenja Buste, a u slučaju trijumfa za prolaz u finale sastao bi se s boljim iz meča Rubljov – Cicipas

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, smatra da je najbolji teniser svijeta prvi favorit za trofej na Rolan Garosu.

Đoković i Ivanišević, Foto: Cdm.me

Novaka danas čeka četvrtfinalni duel protiv Pabla Karenja Buste, a u slučaju trijumfa za prolaz u finale sastao bi se s boljim iz meča Rubljov – Cicipas.

“Računam na Novak – Nadal finale u kojem po mom mišljenju Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uslovima, po ovakvoj zemlji i s Novakom koji mu je već ušao u glavu. Malo sam otišao predaleko, ali po mom mišljenju je Novak favorit broj jedan. On je doveo svoje tijelo, svoju glavu i pripremu do savršenstva. Sve se do detalja priprema, od taktike, tehnike, do prehrane i on se toga pridržava. To je najvažnija stvar, jer ja se pola toga ne bih mogao pridržavati, ali on zna da ga to čini boljim, svaki dan hoće da napreduje i jako je interesantno raditi s njim jer on traži da svaki dan bude nešto bolje, makar 0,00001 posto, ali mora se nešto pomjerati, takvu glavu ja još u životu nisam vidio”, rekao je Ivanišević.

Đoković je jednom u karijeri osvojio Rolan Garos, bilo je to prije četiri godine kada je u finalu savladao Endija Mareja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve