Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Italijan Lorenco Muzeti rival Novaka Đokovića u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu

Najbolji svjetski teniser danas je saznao rivala u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu, a za plasman u četvrtfinale boriće se protiv Italijana Lorenca Muzetija koji je maksimalnim rezultatom 6:0, 6:0 pobijedio zemljaka Luku Nardija sa 6:0, 6:0.

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković danas je saznao rivala u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu, a za plasman u četvrtfinale boriće se protiv Italijana Lorenca Muzetija koji je maksimalnim rezultatom 6:0, 6:0 pobijedio zemljaka Luku Nardija sa 6:0, 6:0.

Četvrti teniser svijeta Kasper Rud plasirao se danas u osminu finala mastersa u Monte Karlu, pošto je pobijedio holandskog igrača Botika van de Zandshulpa sa 7:5, 7:6 (1).

Rud je prvi brejk napravio u petom gemu, ali je Holanđanin u osmom gemu uzvratio i produžio prvi set. Ključnu prednost Rud je stekao u 11. gemu, a zatim iskoristio prvu set loptu na svoj servis.

Osmi teniser svijeta Janik Siner plasirao se danas u osminu finala mastersa u Monte Karlu, pošto mu je argentinski igrač Dijego Švarcman predao meč pri rezultatu 6:0, 3:1.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve