Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Istraga protiv Danija Alveša zbog optužbi za seksualni napad

On se trenutno nalazi u Meksiku gdje igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Alveš (39) je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju

Brazilski fudbaler Dani Alveš nalazi se pod istragom zbog optužbi za seksualni napad na jednu ženu u noćnom klubu u Španiji u decembru prošle godine, objavio je Vrhovni sud u Barseloni.

Brazilski fudbaler je ranije demantovao sve optužbe.

U saopštenju suda se ističe da je otvoren postupak „zbog prijave koju je podnijela žena za navodni seksualni napad, koji se dogodio u noćnom klubu u Barseloni u decembru prošle godine“.

U saopštenju se ne navodi da se radi o Alvešu, ali je portparolka suda potvrdila Rojtersu da je brazilski fudbaler predmet istrage. Ona je izjavila da je cio slučaj u fazi istrage, ali je dodala da sud nema više informacija.

Španski mediji su ranije objavili da je jedna žena optužila Alveša da ju je dirao na neprimjeren način i bez njenog pristanka, dok je bila sa prijateljima u jednom noćnom klubu krajem decembra prošle godine. Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler „odlučno poriče“ sve optužbe.

On se trenutno nalazi u Meksiku gdje igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Alveš (39) je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve