Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Ispuštena pobjeda protiv nebo-plavih: Titogradu nedostajalo sreće protiv Petrovca

,,Romantičari“ su djelovali kompaktnije, bolje u polju, a sa Mendijem i mladim Mrvaljevićem u startnoj postavci i mnogo opasnije po gol rivala. Iako je Titograd rano ima gol minusa, uspio je da napravi preokret, pa je djelovalo da će konačno ,,uzeti mjeru“ Petrovcu i upisati prve bodove u sezoni. Ali, kada se čekao posljednji sudijski zvižduk, rezervista nebo-plavih Zvrko uspio je da iznenadi Joksimovića i od već viđene pobjede ,,romantičara“ ostao je samo bod

Titograd je nakon poraza od Podgorice i Rudara pokušao ,,šok terapijom“ da razbudi ekipu. Zoranu Govedarici, koji je i minule sezone imao očajne rezultate, uručen je otkaz, a ekipa je protiv Petrovca pokazala određenu reakciju.

Vukčević, Foto: Pobjeda.me

,,Romantičari“ su djelovali kompaktnije, bolje u polju, a sa Mendijem i mladim Mrvaljevićem u startnoj postavci i mnogo opasnije po gol rivala. Iako je Titograd rano ima gol minusa, uspio je da napravi preokret, pa je djelovalo da će konačno ,,uzeti mjeru“ Petrovcu i upisati prve bodove u sezoni.

Ali, kada se čekao posljednji sudijski zvižduk, rezervista nebo-plavih Zvrko uspio je da iznenadi Joksimovića i od već viđene pobjede ,,romantičara“ ostao je samo bod…

“Sigurno da ostaje veliki žal. Bili smo pod pritiskom i moranjem da nakon dva poraza konačno upišemo pobjedu. Odigrali smo dosta dobro, imali taj rezultat praktično i u džepu, a onda je došao gol gotovo iz ničega. Šteta”, sa nevjericom je prokomentarisao Petar Vukčević, ofanzivac Titograda.

Rekonstruisani tim Titograda, koji je u odnosu na prva dva meča, kada je poražen, izgledao nešto drugačije i formacijski i u samom sastavu, a posebno iznenađenje bio je mladi Mrvaljević, koji je dobio šansu od starta i pokazao izuzetan potencijal. Ali, upravo je Mrvaljević zaradio isključenje, pa je to potpuno poremetilo Titograd u posljednjih dvadesetak minuta.

“Nijesmo dobro ušli u meč. Petrovac je olako stigao do prednosti, ali smo velikom željom i energijom uspjeli na vrijeme da preokrenemo. Baš tada kada smo imali sve došlo je to isključenje Mrvaljevića, koje nas je definitivno poremetilo. I, onda je uslijedio taj šut Zvrka i naš kiks, što je plod neiskustva golmana, ali sada nema potrebe da se vraćamo na to, moramo se okrenuti onome što slijedi”, dodao je jedan od najboljih u redovima Titograda na meču protiv Petrovca.

Pauza u prvenstvu koristiće možda najprije upravo Titogradu, koji treba da se konsoliduje i što prije izađe iz rezultatske krize.

“Pokušaćemo da na najbolji način iskoristimo ovu pauzu, koju su vjerovatno mnogi priželjkivali. Očekuje nas dosta posla, moramo neke stvari popraviti, a onda nakon pauze idemo pod Goricom da protiv Budućnosti pokušamo da napravimo reakciju. Ne možemo da prijetimo šampionu, ali se nadamo mnogo boljem izdanju”, naglasio je Vukčević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve