Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ispovjest Fobera: Nijesam zaspao na klupi, Petrović vodio treninge

36-godišnji Francuz će ostati upamćen kao najlošije pojačanje Real Madrida u eri našeg Predraga Mijatovića kao sportskog direktora za šest mjeseci 2009. godine je odigrao dvije utakmice i “zaspao” na klupi protiv Viljareala

Bio je velika nada Francuske, nosio je “desetku” Zinedina Zidana poslije Mundijala 2006, igrao je za Bordo, Vest Hem, Real Madrid, a završio je u nižerazrednom Frežis San Rafaelu preko Kilmarnoka i Iter Turkua u Finskoj i indonežanskog Bornea.

Petrović, Foto: Reprezentacija.me

To je ukratko Žilijan Fober koji je prošle godine okačio kopačke o klin.

A 36-godišnji Francuz će ostati upamćen kao najlošije pojačanje Real Madrida u eri našeg Predraga Mijatovića kao sportskog direktora za šest mjeseci 2009. godine je odigrao dvije utakmice i “zaspao” na klupi protiv Viljareala.

“Zatvorim oči na 30 sekundi i svi su mislili da sam ljut što ne igram. Predsjednik mi je poslije rekao da moram da budem oprezan, jer su u Realu svuda fotografi i kamere”, prisjetio se Fober te epizode.

A sarađivao je sa još jednim Crnogorcem. Željko Petrović je bio pomoćnik Avrama Granta u Vest Hemu u sezoni 2010/11, kada su “čekićari” ispali iz lige.

“Grant je bio asocijalan, njegovi motivaconi govori su bili potpuno s.. .nje i ništa od njega nismo naučili”, rekao je Fober za sajt The Athletic, a onda je nastavio…

“Njegov pomoćnik Željko Petrović je vodio treninge, trudio se da sve učini pozitivnim. I mi igrači smo se trudili da budemo pozitivni, da motivišemo jedni druge, ali sa Grantom je sve bilo loše. Morali smo da ispadnemo”, poručio je Fober.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve