Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Iskra u finišu poklekla protiv Sutjeske: Poraz zbog grubih grešaka

Naime, kada je sudija Milačić imao namjeru da igračima pokaže put u svlačionicu, njegova ruka je promijenila pravac i okrenula se ka centru. Iskra je primila gol u 93. minutu i rezultatom 3:2 izgubila odloženi meč trećeg kola sa Sutjeskom. Za ovaj poraz nema konkretni alibi ni kapiten Miloš Drinčić, kojeg smo zatekli još pod negativnim utiscima nakon susreta u Nikšiću

Kada su navijači Iskre pomislili da će njihovi miljenici konačno prepustiti zaboravu lošu tradiciju iz prethodnih šampionata da zbog nedostatka koncentracije gube utakmice u sudijskoj nadoknadi, ponovo se dogodio maler izabranicima Aleksandra Nedovića.

Drinčić, Foto: Pobjeda.me

Naime, kada je sudija Milačić imao namjeru da igračima pokaže put u svlačionicu, njegova ruka je promijenila pravac i okrenula se ka centru. Iskra je primila gol u 93. minutu i rezultatom 3:2 izgubila odloženi meč trećeg kola sa Sutjeskom. Za ovaj poraz nema konkretni alibi ni kapiten Miloš Drinčić, kojeg smo zatekli još pod negativnim utiscima nakon susreta u Nikšiću.

“Nijesmo otvorili utakmicu kako treba i po našoj želji, naprotiv, bili smo stegnuti i u nekom grču koji nas je sputavao da zaprijetimo domaćinu. Na sreću, probudio nas je vodeći pogodak nikšićana, pa smo se donekle trgli i naše ambicije, nedugo zatim, pretočili u djelo izjednačenjem. Ali, kao da nijesmo mogli da izbjegnemo individualne greške koje su nas skupo koštale i kod drugog i trećeg gola. Ovo je još jedna dobra opomena da shvatimo kako se u bilo kom susretu i protiv bilo kog protivnika mora biti na visini zadatka do posljednjeg zvižduka glavnog arbitra”, kaže standardni prvotimac danilovgradskog prvoligaša.

Takođe, nije zadovoljan ni prvenstvenim startom, ističući da je Iskra težila većem bodovnom saldu.

“Ne možemo nadoknaditi propušteno, ali možemo izvući pouke kako se ovakve situacije više ne bi ponavljale. Sada je naš zadatak da vratimo poljuljano samopuzdanje i nastavimo u pobjedničkom ritmu. Već u nedjelju nas očekuje novo veoma teško iskušenje, jer će Titograd nastojati da ulogu fenjeraša prepusti nekom drugom. Naš cilj je da popravimo bodovni saldo, što znači da ćemo afirmisati napadačku strategiju”, dodao je Drinčić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve