Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Iskra čeka bolje dane

Zato je Iskra trenutno na začelju tabele i kako stvari stoje predstoji joj žestoka borba u nastavku šampionata da ulogu fenjeraša prepusti nekoj drugoj ekipi koja takođe kuburi sa plasmanom

Jedna pobjeda, tri neriješena ishoda i pet poraza, odnosno šest osvojenih bodova, veoma je skroman učinak Danilovgrađana u minulih devet kola tekućeg prvenstva.

Zato je Iskra trenutno na začelju tabele i kako stvari stoje predstoji joj žestoka borba u nastavku šampionata da ulogu fenjeraša prepusti nekoj drugoj ekipi koja takođe kuburi sa plasmanom.

Ipak, i pored nezavidne situacije u kojoj se nalaze “crveno-bijeli”, atmosfera u klubu je pozitivna, a ne fali ni vjere u bolje sjutra.

Narednu utakmicu momci Aleksandra Nedovića odigraće protiv Budućnosti pod Goricom, a do tada će pokušati da dignu formu.

“Poraz od Petrovca uoči pauze nas je vratio korak unazad. Bili smo mnogo bliži uspjehu od gostiju, ali falilo je malo sportske sreće da taj okršaj riješimo u svoju korist. I nažalost, nije prvi put da ceh platimo sopstvenim greškama u trenucima kada se rješavalo pitanje pobjednika”, rekao je trener Iskre Aleksandar Nedović i dodao:

“Na nama je da preostale dane odmora iskoristimo za popravljanje psihičke spreme i uzdignemo formu na onaj nivo koji će nam omogućiti da se suprotstavimo pretendentima na titulu. Pred nama je težak raspored, jer poslije Budućnosti imamo duele sa Dečićem, Rudarom i Sutjeskom”, istakao je Nedović, uvjeren da će njegovi izabranici uspjeti da prebrode rezultatsku krizu.

On ističe da nema nedodirljivih i da svako svakog u našoj ligi može da primora na kapitulaciju.

“Odmjeravanje snaga na terenu je jedino mjerilo kvaliteta. Jednostavno je – ko može bolje i više, taj će i slaviti. Uloga favorita je uvijek nezahvalna i zato smatram da imamo dovoljno snage i kapaciteta da se vratimo na pravi kolosijek. Za sada naš cilj je da se domognemo zone iznad baraža, a onda da pokušamo uhvatiti priključak za ekipama u sredini tabele. Neće biti nimalo lako, ali uz nesebičnu podršku uprave i vjernih navijača računam da ćemo uspjeti da do kraja polusezone dovedemo sve na svoje mjesto. Očekujem da znatno popravimo bodovni saldo”, zaključio je Nedović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve