Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ipak je potpisao: Zbog ovog dokumenta Luku Jovića će osuditi pola Srbije

Jović je nedavno iz Madrida, gdje je trebao biti u karantinu, stigao u Srbiju, tačnije Beograd i tokom rođendana djevojke Sofije obišao dosta lokala i slobodno se šetao gradom iako je morao provesti obaveznih 14 dana u karantinu.

Luka Jović jedan je od onih koji su se našli na udaru kritika zbog neposlušnosti uslijed koronavirusa.

Jović, Foto: Sportsport.ba

On je nedavno iz Madrida, gdje je trebao biti u karantinu, stigao u Srbiju, tačnije Beograd i tokom rođendana djevojke Sofije obišao dosta lokala i slobodno se šetao gradom iako je morao provesti obaveznih 14 dana u karantinu.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je krivičnu prijavu protiv njega, a on se odmah pravdao riječima da je imao dozvolu doktora da dođe u Beograd.

Ipak, Jović tu zaboravlja jednu bitnu činjenicu. I da je istina da je dobio dozvolu za dolazak u Srbiju, to ne znači da je smio slobodno hodati gradom, posebno jer je došao iz vrlo ugroženog područja kakav je Španija. Morao je biti u kućnoj izolaciji 14 dana, a takav dokument je čak i potpisao kada se vratio u Srbiju. U posjed istog došao je Telegraf.rs i objavio ga:

Rješenje, Foto: Sportsport.ba

Dakle, sada je jasno da je Jović prekršio pravila i da je krivična prijava s razlogom podnešena.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će sljedeći put, ako izađe iz kuće, biti uhapšen. Također, to se odnosi i na Nikolu Ninkovića, takođe fudbaler koji je iz Italije stigao u Srbiju. Vučić je dodao kako će se pokušati izbjeći krivična prijava koja je već podnešena, ali da će drugi put zakon biti nemilosrdan čak i prema njima.

“Ovi mladići su koji milioneri a misle da mogu sve, ne možete sve, hvala, ali nama su život najstarijih ali i svih drugih preči od miliona i svega drugog. I biće svi strogo kažnjeni, ko ne poštuje zakon. Najlakše je kažnjavati, siguran sam da ta dvojica dječaka koji se spominju se kaju, podnijete su prijave, a nadam se da ćemo moći to da izbjegnemo, obojica su u izolaciji i budu li pokušali da izađu, biće uhapšeni. U suštini su dobri momci, razumijem ih i ne treba da se iživljavamo na njima, imamo mnoge koji bi trebalo da budu odgovorniji, a nisu otišli u izolaciju”, kazao je Vučić.

Jović se inače našao i na udaru kritika građana Beograda jer je svoj automobil juče nepropisno parkirao na trotorar pa je dobio i nekoliko cjedulica te podignute brisače.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve