Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ipak bez Roganovića: Selektor pozitivan, Mrvaljević vodi ”lavove”

Ekipu ni večeras, od 18 sati protiv Sjeverne Makedonije, neće voditi selektor Zoran Roganović jer je bio pozitivan na koronavirus

Nova loša vijest za crnogorsku rukometnu reprezentaciju pred drugi meč na Evropskom prvenstvu.

Ekipu ni večeras, od 18 sati protiv Sjeverne Makedonije, neće voditi selektor Zoran Roganović jer je bio pozitivan na koronavirus.

– Najnovija vijest je da selektor Zoran Roganović neće predvoditi ”lavove” u večerašnjem meču protiv Sjeverne Makedonije u drugom kolu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj, nakon što je PCR test na koronavirus pokazao da je i dalje pozitivan, navodi RSCG.

Roganović je kasno sinoć stigao u Debrecin i po dolasku je testiran u blizini “Feniks arene”, gdje se igraju utakmice grupe A.

Nakon što je dobio negativan rezultat na brzom testiranju, dobio je dozvolu da uđe u hotel u kojem je smještena naša reprezentacija.

Nova testiranja obavljena su jutros, a u očekivanju testova, Roganović je dobio dozvolu da vodi trening koji je odrađen u dvorani, neposredno pored hotela.

Sada ponovo mora u izolaciju, što znači da će Crnu Goru i večeras sa klupe predvoditi direktor nacionalnog tima Draško Mrvaljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve