Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Inzagi: Ovo može biti novi početak za Inter

Inter je u lošem raspoloženju dočekao meč sa Barselonom, za vikend je nakon preokreta izgubio od Rome 2:1

Trener Intera Simone Inzagi smatra da pobjeda nad Barselonom u derbiju Lige šampiona može biti prekretnica za njegov tim pred nastavak sezone.

“Neroazuri” su bili u krizi rezultata, spekulisalo se i da se Inzagiju smiješi otkaz, pa je pobjeda nad Kataloncima došla u pravom trenutku.

„Ne bih rekao da je ova pobjeda neočekivana. Rekao sam i u najavi meča da je ovo bila odlična prilika da se vratimo na pravi put protiv jednog od najboljih timova na svijetu. Igrali smo agresivno, odlučno, jer je to jedini način da pobijedimo ovakvog protivnika. Dugo smo čekali na ovako nešto, srećan sam zbog navijača i kluba, ali još ništa nismo postigli. Ovo mora da bude prekretnica, da ova divna noć označi početak nečeg pozitivnog”, rekao je Inzagi.

Inter je u lošem raspoloženju dočekao meč sa Barselonom, za vikend je nakon preokreta izgubio od Rome 2:1.

“Ovo može biti novi početak za Inter, ali sada moramo da nastavimo ovako i pokažemo doslednost u rezultatima i igri“, istakao je Inzagi.

Već naredne srijede Inter će gostovati Barseloni na Nou Kampu u vjerovatno ključnom meču za poziciju broj dva i plasman u nokaut fazu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve