Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Inter tužio “Korijere delo sport”: Pogledajte šta rade te novine, rasizam, Siniša Mihajlović…

Neroazuri su kao znak protesta, najprije, otkazali konferenciju za medije uoči meča sa Fiorentinom, da bi se vrlo brzo odlučili za novi korak

Trener Intera Antonio Konte objelodanio je da je taj klub podnio tužbu protiv lista “Korijere delo sport”.

Foto: Goal.com

Korijere je objavio pismo jednog navijača u kojem je Konte nazivan pogrdnim imenima, a Interov učinak u Ligi šampiona omalovažavan.

Neroazuri su kao znak protesta, najprije, otkazali konferenciju za medije uoči meča sa Fiorentinom, da bi se vrlo brzo odlučili za novi korak.

“Sve je u rukama advokata i to nije bila moja odluka ili izbor. Tako su čelnici odlučili. Ako želimo da šaljemo pravu poruku, onda moramo da pokažemo poštovanje prema svima. Od mene zahtijevaju izvinjenje zbog otkazivanja konferencije, ali mogu da im poručim samo da treba da se stide!”, rekao je Konte, posle remija sa Violom.

Osude Italijana na račun Korijerea nizale su se kao na traci…

“Pogledajte šta te novine rade! Nedavno su istakle naslovnu stranu sa rasističkom porukom, a prije toga su same objavile da Siniša Mihajlović boluje od leukemije, dan prije nego što je on to javno učinio, iako ih je zamolio da to ne rade. Neke granice moraju da postoje”, zaključio je strateg milanskog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve