Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Inter takođe želi da igra Superligu

Prvi čovjek Intera Stiven Ženg kaže da je taj klub voljan da igra u Superligi, takmičenju koje bi u zatvorenom sistemu okupilo najbolje timove današnjice

Prvi čovjek Intera Stiven Ženg kaže da je taj klub voljan da igra u Superligi, takmičenju koje bi u zatvorenom sistemu okupilo najbolje timove današnjice.

Inter, Foto: Fcdallas.com

“Ja sam uvijek za ideje koje će donijeti poboljšanje u fudbalu. Mislim da moramo da učinimo da naš proizvod postane još više globalan, da usliši potrebe naših konzumenata, različitih kultura i novih generacija. Planiranje je nešto što je neophodno u današnje vrijeme, moramo da mislimo šta će da bude za 5-6 godina. Ideja Super lige za nas je prihvatljiva”, rekao je Žang.

Podsjetimo, doskorašnji predsjednik Barselone Đozep Marija Bartomeu je prije par dana potvrdio da je i taj klub vrlo zainteresovan za učešće u takmičenju koje bi praktično zamijenilo postojeću Ligu šampiona.

Svjetski mediji su javili da je Super liga gotova stvar, da je obezbijeđen i novac, te da bi trebalo da počne 2022. godine, sa 16 ili 18 klubova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve