Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ima povjerenje kluba: Setijen ostaje u Barseloni, najavljuje se povratak Nejmara

Planovi se već kuju, a Kike Setijen će vjerovatno ostati na klupi Katalonaca. Španski mediji navode da čelnici kluba vjeruju u Setiena, te da je dobio odriješene ruke da krene sa planovima za budućnost

Zinedin Zidan će i naredne sezone sjediti na klupi Reala iz Madrida, a do promjena neće doći ni na klupi Barselone.

Setijen, Foto: Tanjug

Nije poznato kada će prvenstvo krenuti u Španiji, odnosno da li će ikako završiti, ali čelnici klubova ne miruju.

Planovi se već kuju, a Kike Setijen će vjerovatno ostati na klupi Katalonaca.

Španski mediji navode da čelnici kluba vjeruju u Setijena, te da je dobio odriješene ruke da krene sa planovima za budućnost.

Promjena će sigurno u igračkom kadru biti.

Kao prvo pojačanje spominje se povratnik Nejmar koji trenutno nosi dres PSŽ-a. Brazilac je odbio pregovore sa PSŽ-om o novom ugovoru i tako dodatno ‘podgrijao’ vatru oko povratku u Kataloniju.

Blizu odlaska je Hrvat Ivan Rakitić.

Rakitiću uskoro ističe ugovor s Barselonom i sve su glasnije špekulacije o tome da će napustiti Kamp Nou, a katalonski dnevnik ‘Sport’ danas je objavio i gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

Na naslovnoj strani, naime, stoji da će Rakitićevo sljedeće odredište vjerovatno biti Sevilja i da su klubovi već počeli pregovore oko njegovog povratka u klub iz kojeg je 2014. godine došao u Barselonu.

Isti izvor otkriva kako je Rakitić još zimus imao opciju da pređe u Juventus, po znatno boljim uslovima, ali da je ovaj sjajni fudbaler odbio tu opciju kako bi ostao u Španiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve