Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ikardi i Vanda spremaju tužbu protiv Intera zbog mobinga

Argentinski napadač Mauro Ikardi spreman je da tuži Inter zbog zlostavljanja na poslu, odnosno mobinga, prenosi “La Republika”.

Foto: As.com

Ikardiju je jasno stavljeno do znanja da nije u planovima trenera Antonija Kontea za narednu sezonu te da slobodno, shodno željama s početka sezone, može tražiti novi klub, ali on odbija bilo kakvu mogućnost transfera i želi da ostane isključivo u Interu.

Ikardi i njegova supruga, a ujedno i agent Vanda Nara, prema pisanju “La Republike” spremaju sudski postupak protiv kluba zbog mobinga, što je zakonski termin koji se odnosi na maltretiranje na radnom mjestu zastrašivnjem i izolacijom, s ciljem da on napusti radno mjesto, u ovom slučaju klub.

Prema nekim izvorima, Ikardi i Vanda taj sudski postupak vide kao mogućnost da Ikardi ode kao slobodan agent, a njegov ugovor s Interom važi do juna 2021. godine.

U međuvremenu, Ikardi je izgubio i povjerenje navijača koji pod svaku cijenu traže njegov odlazak, a u kakvom su odnosu najbolje govori podatak da uopšte ne žele da slave njegove pogotke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve