Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Igor Vujačić: Nadam se da će se crnogorska loza nastaviti u Humskoj

Razlog za optimizam pronalazi u činjenici da u posljednje vrijeme Crnogorci obavezno uspijevaju u Partizanu

Crnogorski reprezentativni štoper Igor Vujačić ovoga ljeta se preselio iz Zete u redove beogradskog Partizana.

Foto: Partizan.rs

Baš kao i njegov proslavljeni prezimenjak Budimir Vujačić prije 30 godina, Igor će biti jedan od ljudi zaduženih da Partizan primi što manje golova u predstojećoj sezoni.

24-godišnji reprezentativac Crne Gore pričao je upravo o svom prezimenjaku.

“Buda ne poznajem lično, ali su moj otac i stric u kontaktu sa njim. U ovom trenutku ne mogu da se mjerim sa takvom veličinom, ostavio je baš dubok trag u Partizanu. Zasad su samo pozicija, mjesto rođenja i prezime isti, ali nadam se da neću obrukati to prezime“, rekao je Igor Vujačić za “Mozzartsport”.

Razlog za optimizam pronalazi u činjenici da u posljednje vrijeme Crnogorci obavezno uspijevaju u Partizanu.

„Aleksandar Šćekić je odmah po dolasku iz Turske pokazao kakav je igrač, Marko Janković je dogurao do Serije A, Kića Kosović redovan na spiskovima A reprezentacije, prethodno su se u ovom klubu dokazali Petar Škuletić i Stefan Savić… Iskreno se nadam da ću nastaviti njihovim stopama, da će ta crnogorska loza biti produžena u Humskoj“.

Minule četiri sezone Vujačić je nosio dres Zete, igrao u – objketivno – slabijem takmičenju u odnosu na ono koje ga čeka, ali puca od samopouzdanja, ubijeđen da će se dokazati na novoj adresi.

„Iz crnogorske lige sam stigao do dresa A reprezentacije. Jeste slabija liga od srpske, ali i kod nas se igra fudbal, ima dobrih igrača, debitovao sam i za državni tim iz tog okruženja, a nije se na tim utakmicama primijetila razlika. Kad je čovjek spreman i fokusiran, može da odradi dobar posao. Svako ima šansu u Partizanu. Nastojaću da radim i spremim se, ali ne mogu da kažem da ću non-stop biti dobar ili da ću igrati redovno. Ipak sam tek došao“, kazao je Vujačić.

Konkurencija u odbrani Partizana je jaka, pa će se Vujačić grčeviti boriti za startnu poziciju u timu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve