Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Igor Kokoškov selektor Srbije

Kokoškov ima značajno i veoma uspješno selektorsko iskustvo. Sa Slovenijom je osvojio zlatnu medalju na Eurobasketu 2017, i to finalnom pobjedom protiv Srbije

Pomoćni trener NBA ligaša Sakramenta Igor Kokoškov biće, gotovo izvjesno, novi selektor košarkaša Srbije i vodiće ekipu na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Foto: Twitter

Kako navode “Večernje novosti”, pregovori sa Kokoškovom došli su do faze u kojoj se s priličnom dozom optimizma može reći da je rješenje blizu.

To je u izjavi za portal “MaxBetsport” najavio i predsjednik KSS Predrag Danilović izjavom da će novi selektor biti poznat do kraja slJedeće nedJelje.

Kokoškov ima značajno i veoma uspješno selektorsko iskustvo. Sa Slovenijom je osvojio zlatnu medalju na Eurobasketu 2017, i to finalnom pobjedom protiv Srbije. Sedam godina vodio je nacionalni tim Gruzije, sa kojim je bio učesnik evropskih šampionata 2011, 2013. i 2015.

Prvi je neamerički trener sa NBA titulom kao asistent u Detroitu 2004. i prvi koji je dobio šansu da bude glavni “kouč” u Finiksu prošle sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve