Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Mesi je tri puta bolji od Nejmara i deset puta veći od PSŽ-a

Ibrahimović ima 39 godina, ali i dalje pruža vrhunske partije na terenu. O tome svjedoči činjenica je prošle sezone u dresu Milana postigao 15 golova na 19 utakmica u Seriji A

Švedski napadač, Zlatan Ibrahimović, u svom stilu je prokomentarisao prelazak Lionela Mesija iz Barselone u PSŽ.

Argentinac je uzeo broj 30 jer desetka pripada Nejmaru.

– Mislim da je uradio pravu stvar sa biranjem broja na dresu. Pokazao je time da je tri puta bolji od Nejmara. PSŽ nije potpisao Mesija, već suprotno. Leo je potpisao za klub – uzdigao je Ibrahimović nekadašnjeg saigrača sa Nou Kampa.

Nije se Ibra na tome zaustavio:

– Pogledajte šta je sve Mesi postigao u karijeri. Možete li da napravite poređenje? Veći je od PSŽ-a deset puta – rekao je Ibrahimović, koji je inače drugi najbolji strijelac u istoriji pariškog kluba, odmah iza Edinsona Kavanija.

U periodu od 2012. do 2016, popularni ,,Ibrakadabra“ je postigao 156 golova na 180 utakmica za ,,svece“, a sa PSŽ-om je tri puta bio prvak Lige 1.

Ibrahimović ima 39 godina, ali i dalje pruža vrhunske partije na terenu. O tome svjedoči činjenica je prošle sezone u dresu Milana postigao 15 golova na 19 utakmica u Seriji A.

Tokom karijere nastupao je za Juventus, Inter, Barselonu, Mančester junajted i PSŽ, dok je od 2019. godine član ,,roso-nerih“

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve