Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović blizu dogovora sa Anćelotijem

Anćeloti vjeruje da bi Šveđanin bio garancija za proljeće, tačnije da bi uz njega tim uplovio u sredinu tabele, a onda imao prostor da se silno pojača na ljeto. Trenutno "Tofiji" su samo tri boda iznad zone ispadanja...

Karlo Anćeloti nije još potpisao ugovor sa Evertonom, mada je praktično posao završen, ugovor do 2023. od njega će bolje biti plaćeni samo Gvardiola i Murinjo, izabrao je već stručni štab u kome će biti njegov sin, ali i sadašnji privremeni menadžer, legenda “Karamela” Dankan Ferguson.

Ibrahimović, Foto: Skysport.com

Zbog čega dogovor nije ozvaničen?

Tri su razloga. Prvi što Anćeloti želi da zna planove kluba na ljeto, sada je teško očekivati velika pojačanja jer je prethodnik Marko Silva potrošio 150 miliona funti u ljetnjem prijelaznom roku.

Drugi odgovor koji Italijan traži je kolike su njegove ovlasti u dovođenju igrača, Everton ima sportskog direktora Brandsa koji se baš nije proslavio.

Treći uslov je izgleda Zlatan Ibrahimović.

Naime, ono što je izgledalo kao nagađanje, sada je sve vjerovatnija opcija, Zlatan se predomislio u vezi Milana, sa Anćelotijem je prijatelj, ovaj ga je trenirao u PSŽ gdje su vratili titulu u Pariz poslije gotovo 20 godina.

Kažu da pregovori sa Rajolom napreduju, on već ima svoje igrače na “Gudisonu” poput Moisa Keana, a za Ibrahimovića bi povratak u PL bio i dokaz da i dalje može da igra na najvišem nivou.

Anćeloti vjeruje da bi Šveđanin bio garancija za proljeće, tačnije da bi uz njega tim uplovio u sredinu tabele, a onda imao prostor da se silno pojača na ljeto. Trenutno “Tofiji” su samo tri boda iznad zone ispadanja…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve