Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibra: Daleko sam najbolji u MLS

U noći između petka i subote na programu je "El Trafiko". Tako su navijači dva tima iz Los Anđelesa nazvali derbi između ljutih rivala, a bitno rivalstvo javlja se i između dvojice napadača ovih ekipa, Zlatana Ibrahimovića i Karlosa Vele

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović dao je zanimljivu izjavu pred derbi Los Anđelesa između njegovog Galaksija i Los Anđeles FC.

Foto: Si.com

U noći između petka i subote na programu je “El Trafiko”. Tako su navijači dva tima iz Los Anđelesa nazvali derbi između ljutih rivala, a bitno rivalstvo javlja se i između dvojice napadača ovih ekipa, Zlatana Ibrahimovića i Karlosa Vele.

Meksikanac koji je igrao svojevremeno za Arsenal je postigao ove sezone 19 golova i najbolji je strijelac MLS, dok je Ibrahimović dao 13 golova. Velina ekipa je najbolja na Zapadnoj konferenciji.

“Smatrate li da ste najbolji igrač u MLS? U Los Anđelesu postoji još jedan dobar igrač, to je Karlos Vela. Dao je 19 golova, asistirao za još 12 i njegov tim vodi u ligi”, pitao je novinar Zlatana.

“Daleko sam najbolji u MLS. Jer ako je on u svojim najboljim godinama, koliko on godina ima. 29. Gdje sam ja bio kada sam imao 29 godina?”, kaže Ibrahimović.

Zlatan je inače sa 29 godina bio fudbaler Barselone koja ga je u to vrijeme inače pozajmila Milanu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve