Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

I dalje mu neizvjesna budućnost: Čelsi odustao od Kutinja

ESPN je potvrdio da ne postoji ni najmanja mogućnost da Kutinjo ode u Čelsi, koji će transferima Hakima Zijeha, iz Ajaksa za 40 miliona i Tima Vernera iz Lajpciga za 55 miliona, ispuniti predviđeni budžet

Filipe Kutinjo se vraća u Barselonu, poslije isteka pozajmice u Bajern Minhenu, ali još uvijek je neizvjesna njegova budućnost.

Kutinjo, Foto: Fcbayern.com

ESPN je potvrdio da ne postoji ni najmanja mogućnost da Kutinjo ode u Čelsi, koji će transferima Hakima Zijeha, iz Ajaksa za 40 miliona i Tima Vernera iz Lajpciga za 55 miliona, ispuniti predviđeni budžet.

Preciznije, Čelsi neće biti u mogućnosti niti da plati 90-100 miliona eura koliko Barselona traži, niti da pokrije Kutinjova primanja od dodatnih 14 miliona godišnje.

ESPN navodi da Kutinja žele Njukasl, Everton i Totenhem, ali da ne postoji ni najmanja šansa da ga oni priušte i ispune zahtjeve Katalonaca.

Djeluje da je izbor sve uži i da pred Kutinjom nije baš prijatno ljeto, a ne treba da podsjećamo da ga je Barselona dovela januara 2018. godine za 120+40 miliona eura iz Liverpula…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve