Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Henman: Nisam želio da čujem ovo od Novaka, ali sam očekivao

Prvi reket planete je u intervjuu za BBC naglasio da se neće vakcinisati, iako to ozbiljno ugrožavanja njegove šanse da postane najbolji igrač u istoriji tenisa

Ponajboljeg britanskog tenisera svih vremena Tima Henmana nije iznenadio tvrd stav Novaka Đokovića u vezi vakcinacije u borbi protiv protiv korona virusa.

Prvi reket planete je u intervjuu za BBC naglasio da se neće vakcinisati, iako to ozbiljno ugrožavanja njegove šanse da postane najbolji igrač u istoriji tenisa.

– Razumijem njegovu zabrinutost. Njegov je izbor da li će primiti vakcinu ili ne, rekao je Henman.

– Kao bivši igrač i ljubitelj tenisa, to nije ono što sam želio da čujem, ali jeste ono što sam očekivao. Kako je priznao, suočiće se sa ograničenjima. Time što oduzima sebi priliku da učestvuje na grend slemovima, ugrožava svoju šansu da postane najbolji igrač svih vremena. Mislim da to dovoljno govori o njegovoj hrabrosti, ali i snazi uvjerenja. Malo šta će moći da promijeni njegovo mišljenje.

Đoković nije mogao da učestvuje na Australijan openu, pošto je ocjenom ministra za imigracije Aleksa Hoka bio ”opasan po javno zdravlje nacije”.

Titulu na prvom grend slemu osvojio je Rafael Nadal, koji je tako postao rekorder po broju najvažnijih trofeja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve