Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Hasan Mustafa oduševljen organizacijom: Prvi čovjek IHF-a pohvalio RSCG

Predsjednik Svjetske rukometne federacije (IHF) Hasan Mustafa u pismu dostavljenom Rukometnom savezu Crne Gore i prvom čovjeku Saveza Petru Kapisodi, uputio je priznanje i izrazio zahvalnost na odličnoj organizaciji turnira na kojem su vizu za Tokio izborili Norveška i Brazil, u konkurenciji Južne Koreje i Čilea

Priznanje za izuzetnu organizaciju muškog turnira za plasman na Olimpijske igre u Tokiju koji je održan proteklog vikenda u Podgorici, stiglo je i sa najznačajnije adrese svjetskog rukometa.

Predsjednik Svjetske rukometne federacije (IHF) Hasan Mustafa u pismu dostavljenom Rukometnom savezu Crne Gore i prvom čovjeku Saveza Petru Kapisodi, uputio je priznanje i izrazio zahvalnost na odličnoj organizaciji turnira na kojem su vizu za Tokio izborili Norveška i Brazil, u konkurenciji Južne Koreje i Čilea.

– Uprkos okolnostima koje su bez presedana, takmičenje je održano bez prekida zahvaljujući pažljivom planiranju pazeći na zdravlje i sigurnost svih subjekata. S nestrpljenjem očekujem još jedno uspješno takmičenje ovog vikenda u kvalifikacijama za Olimpijske igre – ženski turnir 3.

Priznanje, Foto: RSCG

Ženski kvalifikacioni turnir biće održan od petka do nedjelje, takođe, u dvorani ”Verde”, a za dva mjesta na najvećoj svjetskoj smotri sportista boriće se Crna Gora, Norveška i Rumunija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve