Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Hansen još uvijek vaga: Zvijezda Danske bojkotuje Svjetsko prvenstvo

Reprezentativac Danske i dalje vaga da li da putuje u Egipat, pošto mu se ne sviđa odluka organizatora da dozvoli prisustvo navijača na tribinama u situaciji kada pandemija korona virusa i dalje traje

Predstojeće Svjetsko prvenstvo za rukometeše moglo bi da protekne bez jednog od najboljih igrača na planeti, Mikela Hansena.

Reprezentativac Danske i dalje vaga da li da putuje u Egipat, pošto mu se ne sviđa odluka organizatora da dozvoli prisustvo navijača na tribinama u situaciji kada pandemija korona virusa i dalje traje.

Vedeta PSŽ-a se pita kako je moguće da će nacionalni timovi biti u ”balonu” i poštovati sve protokole, a da će biti publike na tribinama i to do 5.000 ljudi.

– Ne znam uopšte da li bi trebalo da se igra. Ne smije da bude navijača. Neka mi objasne u čemu je poenta da mi igrači budemo izolovani u hotelu, putujemo u posebnim autobusima, sa maskama, a onda izađemo na teren pred toliko ljudi. Rizik je ogroman za sve nas. Pažljivo ću razmisliti da li ću uopšte igrati na Svjetskom prvenstvu; rekao je Hansen i dodao:

– Nisam ja jedini kojem ovo djeluje besmisleno. U zemljama kao što su Danska, Francuska i Njemačka, za koje vjerujem da vrlo ozbiljno i odgovorno tretiraju pandemiju, iz nedjelje u nedjelju igramo pred praznim tribinama. A sada treba da odemo u Egipat, i da pored svih mjera igramo pred masom ljudi. To je jasan indikator da nadređeni razmišljaju više o ekonomskom aspektu nego o zdravlju igrača, zaključio je sjajni bek.

Danci se nalaze u grupi sa Argentinom, Bahreinom i Kongom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve