Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Hanover: Prašović očekuje pobjedu prekidom u trećoj rundi

Crnogorski profesionalni bokser, Novljanin Dilan Prašović, večeras poslije 22 sata u Hanoveru će braniti titulu juniorskog prvaka Evrope u WBO verziji. Drugi kanal TVCG će direktno prenositi meč.

foto radiojadran.com

Na mjerenju je imao 90,5 kilograma, 200 grama manje od dozvoljene za kruzer kategoriju, dok je njegov rival iz Njemačke, Angelo Venjakov imao 87,8 kilograma.

Biće to spektakl u oganizaciji “Sauerlanda”, u kompleksu FK Hanover 96, kome će prisustvovati i oko 200 naših iseljenika, koji će bodriti Prašovića. Sa njim su u Njemačku otputovali trener Fehmi Huseni, predsjednik stručnog štaba Ivan Nikolić, kao i predstavnik Opštine Herceg Novi, Darko Klasić.

Po dolasku naše delegacije iz Dubrovnika u Hanover, gdje ih je dočekao promoter Redžo Dedeić, održan je i press na kome je Prašović bio veoma optimističan:

– Osjećam se odlično i nadam se da ću meč riješiti prekidom u svoju korist i to do isteka treće runde. Potrebna mi je brza pobjeda, jer sam mislima već okrenut ka meču 13. jula u svom gradu, Herceg Novom – naglasio je Prašović, koji je titulu juniorskog prvaka u kruzeru osvojio u aprilu u spektaklu “Splendid grand pri”.

Inače, u sklopu turnira je planirano održavanje ukupno devet mečeva, a naš borac nastupa kao četvrti u programu. Predviđeno je da meč traje 10 rundi.

Prašovićev promoter Dedeić je naglasio da je meč u Njemačkoj u organizaciji tako velike kuće kao što je “Sauerland Team”, odlična prilika da se naš bokser predstavi velikom broju evropskih menadžera i velikoj bokserskoj sceni.

izvor: radiojadran.com

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve