Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Hamilton kao Đoković, koproducent filma o biljnoj ishrani

Posljednjih godina Hamilton ne koristi hranu poput mesa i namirnica životinjskog porijekla

Vozač Mercedesa Luis Hamilton biće jedan od koproducenata filma “The game changers” koji govori o eksploziji korišćenja bilje ishrane u profesionalnom sportu.

Foto: Formula 1

U proizvodnji filma učestvuju dobitnik Oskara, režiser, Džejms Kameron i glumac Arnold Švarceneger, ali u filmu će biti i Džeki Čen i prvi teniser svijeta Novak Đoković.

“Rezultati su sve, a sve počinje od dodavanja prave vrste goriva našem organizmu. Ponosan sam što ću biti jedan od producenata filma “The game changers”. To je revolucionaran dokumentarac i ne mogu da dočekam da ga svi pogledate u septembru”, poručio je Hamilton preko Tvitera.

Posljednjih godina Hamilton ne koristi hranu poput mesa i namirnica životinjskog porijekla.

“Često sam u Los Anđelesu i tamo imate stvarno raznih prilika. Kad sam čuo da me traži Džejms Kameron da pričamo o projektu nijesam gubio vrijeme. Veliki sam njegov fan. Onda je tu i Arnold Švarceneger, kog sam upoznao na trci u Australiji, on je veliki poklonik svega i veliki dio projekta”, kaže Hamilton.

Kaže da je pratio kako Švarceneger trenira, gledao mnoge snimke, te da je želio da vide kako neki drugi gledaju na cijelu stvar oko te vrste ishrane.

“Pogledajte Novaka Đokovića, to je nešto drugo što je malo ljudi spremno da pogleda i analizira. Stvarno je lijepo biti dio svega ovoga”, priznao je vozač Mercedesa.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve