Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Hamilton emotivan: Niki, ovo je za tebe

Hamilton jedini ima šest titula, a ispred njega jedino je još Mihael Šumaher sa sedam

Dan poslije osvajanje titule u Formuli jedan, svoje šeste, vozač Mercedesa Luis Hamilton ističe da situacija u kojoj sada nadmašuje sva njegova maštanja.

Hamilton, Foto: Twitter

“Šest svjetskih titula! Ne mogu ni da počnem da opisujem ovaj osjećaj, ali znam da ga nikada neću zaboraviti. Kada sam bio dete i odrastao u Stivenidžu, moja želja je bila da pobjedim u jednoj trci F1 i da osvojim titulu, zato je nevjerovatna čast što sam sada tu i predstavljam svoju zemlju, ovo prevazilazi sva moja maštanja. Ako me samo jedno dijete sada vidi ovde i odluči da prati svoj san, koji god to bio, ništa me ne bi učinilo ponosnijim“, napisao je Hamilton i dodao:

https://twitter.com/LewisHamilton/status/1191284823211618304

“Ne bih bio tu gdje jesam bez mnogih od vas, moje nevjerovatne porodice, posebno mog tate koji me je naučio da nikada ne odustajem, bez mojih prijatelja, mog tima u Mercedesu i mojih navijača. Bili ste od početka uz mene na ovom putovanju i zbog toga sam ostao fokusiran i odlučan. Zauvjek sam vam zahvalan iz dubine duše svakom od vas na konstantnoj podršci, hrabrenju i ljubavi. Ova sezona je za Nikija Laudu, mog nevjerovatnog prijatelja i mentora kojeg smo izgubili prošle godine, čovjeka koji je dokazao da hrabrost i odlučnost idu ruku pod ruku. Niki, ovo je za tebe, nastaviću da činim da se osjećaš ponosnim“.

Hamilton jedini ima šest titula, a ispred njega jedino je još Mihael Šumaher sa sedam.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve