Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Hadžibegić: Zamislite vi kada jedan Savićević ne igra…

Neizostavna tema bila je Svjetsko prvenstvo u Italiji 1990. godine, kada je tadašnja Jugoslavija dogurala do četvrtfinala, gdje je nesrećno ispala od Argentine

Nekadašnji selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić i dalje čeka na novi angažman.

U zanimljivom intervjuu za Mozzart sport, u kome se najviše govorilo o Farukovoj igračkoj karijeri, na kraju je pomenut i njegov mandat na klupi “sokola”.

– Ja sam u Crnoj Gori bio određen period koliko smo se dogovorili, sa određenim zadatkom i ciljem koji sam uspio da ostvarim. Otišli smo u grupu B Lige Nacija. Time sam zadovoljan, rastali smo na korektan način. Sada sam na tržištu, odmaram uz porodicu i čekam novu ponudu. Biće je sigurno, ali ne žuri mi se. Ja sam srećan čovjek i optimista sam, tako da ne brinem za budućnost, rekao je Hadžibegić.

Neizostavna tema bila je Svjetsko prvenstvo u Italiji 1990. godine, kada je tadašnja Jugoslavija dogurala do četvrtfinala, gdje je nesrećno ispala od Argentine.

Hadžibegić, posljednji kapiten SFRJ, na pomenutoj utakmici promašio je penal.

– Kao prvo, imali smo strašan stručni štab na čelu sa Ivicom Osimom. Pa zamislite vi kada jedan Savićević ne igra, ili Pančev. Imena strašna. Na tom prvenstvu su nas svi respektovali i žalim što nismo duže ostali na okupu, jer sam ubijeđen da bismo bili evropski ili svjetski prvaci, rekao je Hadžibegić koji je za ”plave” odigrao preko 60 utakmica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve