Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Hadžibegić: U Podgorici se osjećam kao u svom rodnom gradu

Stručnjak iz BiH preuzeo je klupu “sokola” nakon rastanka sa Ljubišom Tumbakovićem i u tri zvanične utakmice samo jednom ostao neporažen (Bugarska 0:0). Protiv Češke i Kosova, Crna Gora je upisala ubjedljive poraze

Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić je u intervjuu za Dnevni avaz istakao da nije zažalio što je ljetos prihvatio poziv predsjednika FSCG Dejana Savićevića.

Hadžibegić, Foto: FSCG

Stručnjak iz BiH preuzeo je klupu “sokola” nakon rastanka sa Ljubišom Tumbakovićem i u tri zvanične utakmice samo jednom ostao neporažen (Bugarska 0:0). Protiv Češke i Kosova, Crna Gora je upisala ubjedljive poraze.

“U Podgorici su mi ukazali povjerenje, a s druge strane, dali su mi priliku da radim posao koji volim.Izvanredno su me prihvatili, kako – tako da kažem – fudbalska vlada, igrači i javnost. Jednostavno, svi. Sa zadovoljstvom mogu reći da se u Podgorici osjećam kao u svom rodnom gradu, u svojoj domovini”, istakao je 62-godišnji trener.

Iako igra i rezultati ne ulivaju nadu u svijetlu budućnost našeg nacionalnog tima, Hadžibegić je optimista…

“To ćemo vidjeti za neko vrijeme.Reprezentacija Crne Gore trenutno je sigurno najmlađa selekcija na prostoru bivše države ili, kako se to danas popularno kaže, u regionu. Na sceni je smjena generacija, a najveći problem su nam povrede ključnih igrača – Savića, Jovetića, Vešovića… koji su nam jako bitni u ključnim mečevima. Međutim, ima tu veoma mnogo lijepih, dobrih stvari koje su urađene i koje će se vrlo brzo jasno vidjeti”, zaključio je Hadžibegić.

IzvorAvaz.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve