Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Hadžibegić saopštio spisak igrača za meč na Vembliju

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić saopštio je spisak igrača za posljednji meč kvalifikacija za UEFA EURO 2020 godine sa selekcijom Engleske i prijateljski duel sa Bjelorusijom

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić saopštio je spisak igrača za posljednji meč kvalifikacija za UEFA EURO 2020 godine sa selekcijom Engleske i prijateljski duel sa Bjelorusijom.

Hadžibegić, Foto: Fscg.me

Na spisku se nalazi 21 igrač koji nastupaju u inostranim klubovima – golmani: Danijel Petković (Anže, Francuska), Milan Mijatović (Levski Sofija, Bugarska), Matija Šarkić (Livingston, Škotska); odbrana: Marko Simić (Pahtakor, Uzbekistan), Adam Marušić (Lacio, Italija), Marko Vešović (Legija Vašrava, Poljska), Boris Kopitović (BATE Borisov, Bjelorusija), Dušan Lagator (Soči, Rusija), Risto Radunović (Astra, Rumunija), Igor Vujačić (Partizan, Srbija), Momčilo Raspopović (Rijeka, Hrvatska); vezni red: Nikola Vukčević (Levante, Španija), Vladimir Jovović (Jablonec, Češka), Marko Janković (SPAL, Italija), Aleksandar Šćekić (Partizan, Srbija), Aleksandar Boljević (Standard Lijež, Belgija), Sead Hakšabanović (Norčeping, Švedska), Vukan Savićević (Visla Krakov, Poljska), Deni Hočko (Muskron, Belgija); napad: Fatos Bećiraj (Makabi Netanja, Izrael) i Stefan Mugoša (Inčon junajted, Korea).

“Spisak reprezentacije za predstojeće dvije utakmice je, nažalost, uslovljen velikim brojem povreda naših igrača. Odlučili smo se za grupu igrača za koju smatramo da u ovom momentu može najbolje da odgovori zahtjevima utakmica koje su pred nama. Na spisku je nekoliko igrača koji nisu bili sa nama tokom prethodna dva okupljanja, što potvrđuje da vrata reprezentacije nisu nikome zatvrorena. Sa ovim igračima i uz povratak povrijeđenih konkurencija za mjesto u timu će biti još jača, što je veoma važno za reprezentaciju. Naravno, ne odričemo se ni pomoći domaće lige pa ćemo do početka priprema spisak dopuniti sa nekoliko igrača iz naših klubova”, rekao je selektor Hadžibegić.

Reprezentacija Crne Gore u novembru igra posljednji meč u kvalifikacijama za UEFA EURO 2020 protiv selekcije Engleske i prijateljski duel sa Bjelorusijom. Duel Engleske i Crne Gore igra se 14. novembra na stadionu Vembli sa početkom u 20:45 časova. „Sokoli“ će pet dana kasnije, 19. novembra na Gradskom stadionu u Podgorici, od 20:45 časova, odigrati prijateljski meč sa selekcijom Bjelorusije.

Pripreme za posljednja dva meča u 2019. godini naša najbolja selekcija počinje u nedjelju, 10. novembra u 18:00 časova treningom na glavnom terenu Trening kampa FSCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve