Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Hadžibegić o eventualnom pozivu iz BiH: Ljude iz Crne Gore ne bih izdao, ne pljujem u tanjir iz kojeg jedem

Rođeni Sarajlija je nedavno kroz Ligu nacija “sokole” iz C doveo do B ranga ovog takmičenja

Selektor naše fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić ne bi izdao čelnike našeg Saveza u slučaju da dobije poziv da sjedne na klupu nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

Hadžibegić, Foto: FSCG

Rođeni Sarajlija je nedavno kroz Ligu nacija “sokole” iz C doveo do B ranga ovog takmičenja.

“Bosna i Hercegovina je moja zemlja. Međutim, u ovom momentu kada razgovaramo ja sam još selektor Crne Gore. Ljudi su mi ukazali povjerenje, nadam se da sam ga opravdao i ja te ljude ne bih izdao niti jednog momenta. Drugo je ako Crna Gora odluči da ne produžimo ugovor i to je onda druga priča. Ali, ja u tanjir iz kojeg jedem ne bih pljuvao”, kazao je Hadžibegić za portal scsport.ba.

Ugovor iskusnom stručnjaku ističe 31. decembra, a nedavno je poručio da bi rado nastavio posao na klupi naše reprezentacije.

“Napravili smo jedan dobar iskorak što se tiče crnogorskog fudbala i zbog toga sam zaista prezadovoljan. Do kraja ove godine sam još uvijek selektor Crne Gore i ne razmišljam šta će biti sutra. Istina je da nema takmičenja pa neko smatra da je kraj ugovora, ali imamo mjesec za eventualne razgovore. U svakom slučaju imamo jako dobru atmosferu i povjerenje između nas”, kazao je Hadžibegić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve