Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Hadžibegić: Jedva čekam okupljanje reprezentacije

Selektor fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić izjavio je da jedva čeka okupljanje nacionalnog tima, te da će prvi spisak u post korona eri objaviti sredinom avgusta

Selektor fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić izjavio je da jedva čeka okupljanje nacionalnog tima, te da će prvi spisak u post korona eri objaviti sredinom avgusta.

Hadžibegić, Foto: FSCG.me

“Hrabri sokoli” će u septembru, oktobru i novembru igrati u C diviziji Lige nacija protiv Azerbejdžana, Kipra i Luksemburga, a zakazana su i dva prijateljska meča protiv Letonije i Kazahstana.

“Spisak za seriju izuzetno zahthevnih utakmica saopštiću sredinom avgusta, a iskreno, jedva čekam okupljanje reprezentacije. Ciljeve koje smo postavili nismo mijenjali zbog koronavirusa. Želimo u konkurenciji sa Azerbejdžanom, Kiprom i Luksemburgom da se borimo za plasman u viši rang Lige nacije, a mnogo će nam značiti i prijateljski dueli sa Letonijom i Kazahstanom”, kazao je iskusni stručnjak za Sport klub i dodao:

“Primarni cilj je da ponovo napravimo dobru atmosferu u državnom timu, da napravimo sinergiju sa navijačima, kako bi maksimalno spremni i sa mnogo pozitivne energije dočekali kvalifikacije za Mundijal”.

Prvu utakmicu u Ligi nacija naša selekcija odigraće 5. septembra u Nikoziji, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve