Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Ne možete da naučite vještine koje ima Holand

Menadžer šampiona Premijer lige Sitija Pep Gvardiola je istakao, da je Holand posebno pojačanje za njegov tim jer donosi kvalitet koji je poseban i koji se ne može usvojiti treninzima

Erling Holand (22) je ponovo obilježio pobjedu Mančester sitija, u slavlju 6:0 nad Notingem Forestom u srijedu veče postigao je tri gola.

Drugi put zaredom Norvežanin je postigao het-trik. Na kraju avgusta i nakon samo pet kola Premijer lige već je postigao devet golova.

Menadžer šampiona Premijer lige Sitija Pep Gvardiola je istakao, da je Holand posebno pojačanje za njegov tim jer donosi kvalitet koji je poseban i koji se ne može usvojiti treninzima.

– U stanju je da prvi kontakt sa loptom pretvori u gol. To je nešto što teško može da se nauči. Julijan Alvares takođe ima taj talenat. Zaista imamo nevjerovatne napadače. Holand uvijek postiže golove kada ekipa igra dobro. Zaustavljiv je jedino kada mi ne igramo dobro. Ipak, trudimo se da uvijek kao ekipa igramo dobro i stvaramo šanse za naše napadače kako bi došli u poziciju da postižu golove. Pored sjajnog ličnog učinka, vjerujem da Holand neće biti zadovoljan ako ne osvojimo titulu – poručio je Gvardiola.

Pored devet golova, po mnogima najbolji mladi igrač planete ima i jednu asistenciju u Premijer ligi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve