Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Moramo biti savršeni protiv Šalkea

Iako se nada prolasku u narednu rundu, Gvardiola je ostao oprezan.

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola istakao je da njegov tim mora da odigra savršenu utakmicu protiv Šalkea u revanšu osmine finala Lige šampiona kako bi ostao u igri.

Foto: Getty images

Građani su u prvom meču slavili sa 3:2.

“U ovom takmičenju je sve moguće. Moramo da budemo na najvišem nivou ukoliko želimo da ostanemo u igri. Ono što se dogodilo u prvoj utakmici može da se dogodi i u drugoj. Probaćemo da budemo savršeni”, kazao je Gvardiola i dodao:

“Veliki je uspjeh proći i grupnu fazu. Malo ih u tome uspe. Zamislite da ste među osam najboljih timova u Evropi. To je već neverovatan uspeh.”

Prošle sedmice španski stručnjak je predvidio da će u četvrtfinale proći i Real Madrid i Pari Sen Žermen.

“Ljudi pričaju da će biti lako u ovom takmičenju, pošto je ispao Real. Ipak, i u četvrtfinalu će timovi biti vrhunski. Nadam se da ćemo biti u toj grupi”, istakao je Španac.

Iako se nada prolasku u narednu rundu, Gvardiola je ostao oprezan.

“Mi smo tinejdžeri u Ligi šampiona. Tako se osećam. Imamo san, koji je ostvariv, ali i svi ostali klubovi imaju isti san. Ne možemo da zanemarimo koliko su i ostali snažni”, kazao je Gvardiola.

Na pitanje jesu li istinite tvrdnje da je počeo pregovore sa Juventusom, menadžer Sitija je odgovorio:

“Imam još dvije godine ugovora. Mnoge priče nisu istinite i ne mogu sve da ih poričem. Biću ovde još dve godine, za dalje ne znam”.

Meč u Mančesteru na programu je u utorak u 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve