Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Jedna od najvažnijih utakmica otkada vodim Siti

Mančester siti dočekaće u srijedu Real Madrid, u revanš meču polufinala Lige šampiona. Prvi meč u Madridu završen je 1:1

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je pred njim jedna od najvažnijih utakmica otkako vodi klub, kao i da je igračima poručio da uživaju u revanšu polufinala Lige šampiona.

“Sjutra je jedna od najvažnijih utakmica otkako sam ovdje, to se ne može poreći. Rekao sam igračima da uživaju. Moramo biti veoma srećni što smo ovdje. Sad je u našim rukama, i samo treba da dobijemo jednu utakmicu da dođemo do finala”, rekao je Gvardiola, prenio je sajt takmičenja.

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće u srijedu ekipu Real Madrida, u revanš meču polufinala Lige šampiona. Prvi meč u Madridu završen je neriješenim rezultatom 1:1.

Klub iz Mančestera pokušaće da dođe do svoje prve titule prvaka Evrope, dok je Real najuspješniji klub sa 14. titula u najjačem klupskom takmičenju.

Siti se pred revanš sa Realom nalazi u odličnoj poziciji da po treći put zaredom osvoji Premijer ligu, a do kraja sezone igra i finale FA kupa protiv Mančester junajteda.

Gvardiola je istakao da će igrači morati da pruže odličnu partiju kako bi pobijedili aktuelne prvake Evrope.

“Fudbal ima stvari koje ne možeš da kontrolišeš. Samo nek budu svoji, ovo je moja jedina želja za sjutra”, dodao je španski trener koji Siti vodi od 2016. godine.

Odbrambeni igrač Sitija Kajl Voker rekao je da je pred igračima engleskog kluba velika utakmica.

“Ovo je ogromna nedjelja za klub. Doveli smo se u prilično dobru situaciju sa remijem na ‘Bernabeu’ (Santijago). Nadam se da sada možemo da ostvarimo rezultat koji nam je potreban”, dodao je 32-godišnji fudbaler.

Voker je istakao da njegova ekipa zaslužuje da osvoji trofej Lige šampiona.

“Prevazišli smo razne situacije, i teške i dobre momente. Pobjeda bi bila šlag na torti, a mi možemo da stavimo svoja imena u istorijsku knjigu kluba”, rekao je Voker.

Revanš između Mančester sitija i Real Madrida igra se u srijedu od 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve