Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Imali smo sreće, a sad smo u nevolji

Oni su šampioni Španije, tako igraju, sa mnogo energije. U drugom poluvremenu su bili bolji od nas, imali smo sreće što nismo primili gol. U prvih 45 minuta smo imali šanse, generalno gledano zasluženo smo u polufinalu, rekao je Gvardiola

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola je bio zadovoljan plasmanom u polufinale Lige šampiona nakon što je njegov tim remizirao u Madridu protiv Atletika.

Bilo je 0:0 nakon 1:0 za “građane” u prvom susretu.

“Oni su šampioni Španije, tako igraju, sa mnogo energije. U drugom poluvremenu su bili bolji od nas, imali smo sreće što nismo primili gol. U prvih 45 minuta smo imali šanse, generalno gledano zasluženo smo u polufinalu”, rekao je Gvardiola.

Atletiko je u drugom dijelu imao nekoliko šansi.

“Težak su protivnik, svi timovi u Ligi šampiona pate kad dođu ovdje. Uspjeh je što smo ih prošli. Ne možemo uvijek da damo četiri ili pet golova. I mi smo ljudi, dolazimo iz teške utakmice protiv Liverpula”, kaže Gvardiola.

Ono što ga brine su povrede, prije svih Kevina de Brujnea i Kajla Vokera.

“U velikoj smo nevolji, ne možemo da zaboravimo da smo igrali prije tri dana, putovali, došli ovamo… Sada imamo dosta povreda i ne znam šta će biti u narednim sedmicama, ali sada slavimo jer smo treći put u istoriji u polufinalu Lige šampiona”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve