Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Da je postigao šesti gol dosađivao bi se u budućnosti

''Erling je veoma mlad, najbolje što sam mogao da uradim je da mu uskratim šansu da postigne šest golova. Da je to uradio sa 22 godine dosađivao bi se u budućnosti. Sjajan je igrač i to svi vide, uvijek je fokusiran na igru''

Mančester Siti razbio je Lajpcig (7:0) i tako se prošetao do četvrtfinala Lige šampiona.

Pep Gvardiola je u 63. minutu odlučio da zamijeni Erlinga Halanda i tako ga poštedi dodatnih napora u već riješenom susretu, međutim istovremeno ga je spriječio da u preostalom periodu susreta postigne šesti gol i tako postane prvi igrač kojem je to pošlo od ruke u utakmicama Lige šampiona.

“Znam da je Mesi postigao pet golova, ali je Haland to uspio u 60 minuta što nije slučaj sa Leom”, rekao je Španac i dodao:

“Erling je veoma mlad, najbolje što sam mogao da uradim je da mu uskratim šansu da postigne šest golova. Da je to uradio sa 22 godine dosađivao bi se u budućnosti. Sjajan je igrač i to svi vide, uvijek je fokusiran na igru”.

Norvežanin je prizanao da je želio da nastavi rafal.

“Kada sam izlazio rekao sam Gvardioli da bih volio da postignem dupli het-trik, ali šta može sada da se uradi”, bile su prve Halandove riječi poslije utakmice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve