Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Guzina u Mornaru: Barani nastavljaju da se pojačavaju

Da su Barani odlučni u tome pokazuju i posljednji dani 2020. i prvi dani 2021. godine, odnosno period kada gotovo svi klubovi odmaraju, uprava Mornara radi punom parom. Nakon Igora Počeka i Danila Bakića, Mornar je dobio još jedno pojačanje u liku Boška Guzine

Mornar je odlučan da do početka priprema skocka tim koji će u drugom dijelu sezone jurišati na Prvu ligu.

Da su Barani odlučni u tome pokazuju i posljednji dani 2020. i prvi dani 2021. godine, odnosno period kada gotovo svi klubovi odmaraju, uprava Mornara radi punom parom.

Nakon Igora Počeka i Danila Bakića, Mornar je dobio još jedno pojačanje u liku Boška Guzine.

Sjajni ofanzivac, koji je ponikao u Čeliku, imao je čudan fudbalski put. Kao veliki biser iz Nikšića je rano otišao u Beograd, igrao za Rad, Žarkovo, Bežaniju, a zatim stigao u Teleoptik. Nije uspio da napravi presudan korak kada se od njega najviše očekivalo, a onda se našao u ekipi Zvijezde iz Etno sela Stanišić.

Ipak, pravi fudbalski povratak doživio je u Bokelju, gdje je za kratko vrijeme ,,eksplodirao i bio jedan od glavnih aduta na putu za Prvu ligu. I u minuloj sezoni imao je sjajne partije u dresu Kotorana, postigao četiri gola u Drugoj ligi, a iako je bio vezan ugovorom za Bokelj, 24-godišnji Nikšićanin odlučio je da napusti klub, a od juče je novi član Mornara.

– Vrlo brzo smo se dogovorili. Prije svega poklopile su nam se ambicije, jer baš zbog toga što je Bokelj u donjem dijelu i daleko od priče koja je bila prošle sezone odlučio sam da idem. Sa ljudima iz Bara pričao sam o budućnosti kluba i definitivno je to pravi projekat. Sviđa mi se njihova odlučnost da ,,napadnu” Prvu ligu, tako da, kada sam pričao sa direktorom Mitrom Novakovićem, brzo smo se dogovorili i odmah sam prihvatio ponudu, kazao je Guzina.

Zanimljivo je da će to biti treći put za Guzinu da sarađuje sa Slavoljubom Bubanjom, koji mu je bio tener u Čeliku i Bokelju, koji ga je i vratio u fudbalski život, pa je i to dodatni razlog zbog čega je Guzina i pored još nekih ponuda izabrao Mornar.

– Trenera Bubanju znam od ranije sarađivali smo u Čeliku i Bokelju, tako da mi je drago da ćemo opet biti zajedno, rekao je Guzina, ali imao i poruku za bivši klub.

– U Bokelju sam proveo lijep period. Imali smo sjajnu polusezonu, bili na pragu Prve lige i dosta emocija me veže za Kotor. Bokelju želim puno uspjeha u nastavku.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve