Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Grobari nebi imali ništa protiv: Voditeljka RTS-a Mesija preselila u Partizan

Mesi je u sinoćnjem meču postigao prvi gol za novi tim nakon što je tokom ljetnog prijelaznog roka napustio Barselonu i pojačao PSŽ, a voditeljka sa srbijanskog RTS-a se u jednom trenutku zbunila te istakla da je Argentinac postigao prvijenac za Partizan

Voditeljka, Foto: Printscreen/Twitter

Voditeljka srbijanskog RTS-a napravila je komičan gaf tokom informisanja javnosti da je PSŽ pobijedio Manchester Siti u 2. kolu grupne faze Lige šampiona rekavši da je Lionel Mesi, umjesto za francuski tim, postigao prvijenac za Partizan.

Mesi je u sinoćnjem meču postigao prvi gol za novi tim nakon što je tokom ljetnog prijelaznog roka napustio Barselonu i pojačao PSŽ, a voditeljka sa srbijanskog RTS-a se u jednom trenutku zbunila te istakla da je Argentinac postigao prvijenac za Partizan.

– PSŽ je savladao Manchester Siti 2:0 u blockbuster duelu drugog kola Lige šampiona. Lionel Mesi postigao je prvijenac u dresu Partizana, rekla je voditeljica.

Jasno, voditeljica je željela kazati da je Mesi postigao prvijenac u dresu Parižana, no napravila je lapsus i veoma brzo njen gaf je postao hit na društvenim mrežama, a najviše među navijačima Partizana koji svakako ne bi imali ništa protiv toga.

Podsjećamo, Mesi je 74. minuti nakon asistencije Mbapea postigao fantastičan gol za svoj tim i tako stavio tačku na derbi susret 2. kola grupne faze Lige šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
prim
30.09.2021-21:51 21:51

Te cure na RTS su samo za reklamu silikona. Veza malih sivih ćelija i jezika – ne postoji.