Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Grej razočaran nakon poraza od Budućnosti: Moramo da iznudimo majstoricu

Tragičar Monaka u sinoćnjem duelu bio je Matijas Lesor. Iako je Francuz izgradio dobru poziciju, nije uspio da provuče loptu kroz obruč i tako donese trijumf svojoj ekipi

Rob Grej bio je najbolji pojedinac Monaka u porazu od Budućnosti (76:77), a nakon prvog meča četvrtfinala Evrokupa poručio je da će ekipa pokušati da izvuče pouke i nastojati da izbori majstoricu.

Drugi susret istih rivala na rasporedu je u petak u Ljubljani. Podgoričani imaju meč loptu za prolaz dalje, ali u Monaku se ne predaju…

– Sada je neophodno da dobijemo dvije utakmice zaredom. Gledaćemo snimak, analizirati naše greške i pokušati da izađemo i dobijemo naredni meč. Moramo da iznudimo majstoricu, vratimo se ovdje i trijumfujemo na našem terenu, rekao je Grej.

Tragičar Monaka u sinoćnjem duelu bio je Matijas Lesor. Iako je Francuz izgradio dobru poziciju, nije uspio da provuče loptu kroz obruč i tako donese trijumf svojoj ekipi.

– Nijesmo imali sreće. Matijas je imao dobar pogled ka košu, bio je tačno ispred obruča. Baš to smo željeli, da dobije šansu za polaganje nakon ubacivanja lopte i teško je ovako izgubiti, zaključio je Grej, strijelac 18 poena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve