Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Grbić: Niko nije veći od Budućnosti, izvinite zbog grešaka i hvala

Isključenje se desilo u 78. minutu utakmice šestog kola Telekom 1. CFL u kojoj je aktuelni šampion savladao “rudare” sa 2:1. Grbić je očigledno shvatio da je napravio grešku, pa je na svom Instagram profilu bio emotivan

Prošle sezone je propustio četiri utakmice zbog kazne FSCG zbog vrijeđanja sudije, a sada će morati da odmara meč manje kapiten Budućnosti i direktor omladinske škole “plavih”, Petar Grbić je kažnjen sa tri utakmice neigranja zbog udaranja igrača Rudara bez lopte.

Grbić i Janković, Foto: Pobjeda.me

To se desilo u 78. minutu utakmice šestog kola Telekom 1. CFL u kojoj je aktuelni šampion savladao “rudare” sa 2:1. Grbić je očigledno shvatio da je napravio grešku, pa je na svom Instagram profilu bio emotivan.

“Niko nije veći od Budućnosti, jer smo svi mi prolazni, samo je taj naš sveti klub vječan. Zato osjećam potrebu da nešto napišem poslije greške koju sam napravio u Pljevljima. Izvinjavam se, kao što se izvinjavam i za neke prethodne gafove. Međutim, dijete koje je u dresu Budućnosti čekalo satima da zaigra na stadionu Malih sportova je na terenu u meni jače od mirnog porodičnog čovjeka kakav sam van terena”, napisao je 32-godišnji ofanzivac plavih, pa se nadovezao.

“Znam da sam pogriješio, zaslužio sam da me ljudi kritikuju, ali ja sam navijač sa tribine, fudbaler koga zaboli i najmanja nepravda koja se nanese mom saigraču ili klubu, čovjek strasti i emocije… Znam da mnogi nisu proživjeli to da prvo budu navijač, pa tek onda protagonista na terenu u osvajanju najubjedljivije titule i ispisivanju najveće pobjede u Evropi. I znam da me mnogi neće razumjeti. Ali, to sam ja. Trudiću se da na terenu ne pravim više gluposti, ali znajući karakter djeteta sa Poligona gdje sam se i kao klinac suprotstavljao starijima da bih igrao ne mogu da obećam”.

Grbić tvrdi da njegova narav na terenu ne utiče na njegov posao direktora omladinske škole.

“Nemojte da miješate kancelariju i teren, jer greške koje sam napravio vezane su za teren. Kao direktor omladinske škole mogu da budem ponosan, jer smo prije svega vratili povjerenje roditelja, najtalentovanija djeca iz Crne Gore nam sama dolaze svjesna da smo najbolji u državi i napravili smo program od koga će Budućnost tek profitirati. To je dokaz da je kancelarija jedno, a teren nešto sasvim drugo. Uostalom, danas vrhunski stručnjaci Siniša Mihajlović i Dijego Simeone su tokom igračke karijere pravili razne probleme, a sada su ozbiljni treneri”, poručio je Grbić, koji je poentirao.

“Izvinite svi koje sam uvrijedio i hvala svima koji me podržavate. Sve za Budućnost”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve