Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Grand Pri: Prašović protiv Basvalda krajem marta

Pobjedom u ovom meču Dilan bi dodatno napredovao na svjetskoj rang listi cruiserweight divizije, kao i na WBO listi na kojoj trenutno zauzima 11. mjesto.

Kik boks i boks turnir Splendid Grand Pri – Budva 2019, biće održan 29. marta u hotelu Splendid.
Foto: Portalanalitika.me
Protivnik našem borcu, juniroskom eks šampionu svijeta u WBO federaciji Dilanu Prašoviću  biće argentinski profesionalni bokser Huan Ezekiel Basvaldo.
“Dilanov promoter Redžo Dedeić i menadžer Ivan Nikolić juče su potpisali ugovor sa stručnim štabom argentinskog boksera, tako da možemo očekivati još jedan kvalitetan meč kada je naš borac u pitanju”, saopštio je menadžer projekta Boban Nikić.
Pobjedom u ovom meču Dilan bi dodatno napredovao na svjetskoj rang listi cruiserweight divizije, kao i na WBO listi na kojoj trenutno zauzima 11. mjesto i time bi stekao šansu da u ovoj godini dobije priliku za napad na evropski WBO tron.
U cilju što bolje pripreme za ovaj meč naš borac je sa trenerom Femom Huseni otputovao na desetodnevne pripreme i sparing treninge u grad Oradea u Rumuniji.
Domaćin turnira “Splendid Grand Prix – Budva 2019” je Montenegro Stars Hotel Group i hotel Splendid, a pokrovitelj ovog događaja je Opština Budva, dok se kao partner u ovom projektu po prvi put pojavljuje Turistička organizacija Budve.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve