Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Govedarica: Nadoknada je bila tri minuta, ne znam zašto se igralo duže

Nikšićani su slavili sa 2:1 i učvrstili se na vrhu tabele

Trener Rudara Zoran Govedarica rekao je poslije poraza od Sutjeske da mu nije jasno zašto je nadoknada vremena trajala duže, nego što je bilo određeno.

Nikšićani su slavili sa 2:1 i učvrstili se na vrhu tabele.

– Nadoknada je bila tri minuta, mislim kad smo primili gol da istekao bio i 95. minut. Ne znam zašto smo igrali toliko dugo. Ne mogu da vjerujem. Utakmica je bila gotova prije dva minuta. Žao mi je što smo izgubili, prije svega zbog toga što je trebalo da Sutjesci, koja je prva na tabeli, u prvom polu vremenu tri puta zatresemo mrežu. Mislim da smo zaslužili makar bod, ali još jednom podsjećam da smo primili gol možda čak i u 96. minutu, rekao je Govedarica.

Pomoćni trener Sutjeske Dejan Jelenić ističe da je njegov tim zaslužio da postigne gol za pobjedu u finišu.

– Znali smo da je Rudar homogena i kvalitetna ekipa, brza u tranziciji i da će stalno pokušavati da nas ugrozi. Ipak, iznenadili su nas pogotkom u prvom minutu. Imamo, međutim, 22 ravnopravna igrača, momke koji su radni, koji imaju karakter i ne odustaju do posljednjeg minuta. Stvorili smo u prvom poluvremenu nekoliko prilika, ali falila nam je koncentracija u završnici. U samom finišu se desilo to što mi zaslužujemo, odnosom prema igri u ovom meču, ali i cijelom dosadašnjem dijelu šampionata, rekao je Jelenić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve