Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Gopčević: Daleko smo od forme, ali želimo u odlučujuću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona

Ekipa Ranka Perovića će u Savoni osim sa istoimenom domaćom ekipom igrati protiv Vitorije Gimaraeš, španske Terase, Monpeljea i AZS-a iz Poljske

Kapiten Primorca Marko Gopčević nada se da će Kotorani uspješno preskočiti prvi turnir u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ekipa Ranka Perovića će u Savoni osim sa istoimenom domaćom ekipom igrati protiv Vitorije Gimaraeš, španske Terase, Monpeljea i AZS-a iz Poljske.

– Daleko smo od top forme, što je donekle i logično jer smo kasno počeli pripreme, momci koji su osvojili bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina su tek nedavno počeli sa radom, a na momke koji brane boje Crne Gore na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina, možemo da računamo tek pred polazak u Italiju. Međutim, moramo u hodu da rješavamo trenutnu situaciju, moramo da uradimo sve što je u našoj moći da pravdamo ugled i rejting na prvom kvalifikacionom turniru Lige šampiona. Iako imamo problema, cilj je plasman u drugu rundu kvalifikacija za elitno takmičenje, rekao je Gopčević.

Četiri ekipe plasiraće se u sljedeću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve