Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Golemac: Podgoričani napadački najbolji

Strateg najvećeg slovenačkog kluba je na klupi Primorske iz Kopera ostvario velike uspjehe u posljednjim sezonama upravo on je arhitekta projekta kluba koji je sada plej-of kandidat u ABA ligi

Jurica Golemac, trener Cedevita Olimpije, u superlativima je govorio o igri Budućnost Volija uoči derbija koji će dvije ekipe odigrati u ponedjeljak u Ljubljani, u okviru 21. kola ABA lige.

Golemac, Foto: KK Budućnost

Strateg najvećeg slovenačkog kluba je na klupi Primorske iz Kopera ostvario velike uspjehe u posljednjim sezonama upravo on je arhitekta projekta kluba koji je sada plej-of kandidat u ABA ligi.

Golemac je potom preuzeo Cedevita Olimpiju sredinom zime, a eventualnom pobjedom u ponedjeljak njegov tim ostao bi u igri za polufinale.

Bivši slovenački reprezentativac, nekada igrač evroligaškog kalibra, izuzetno cijeni Budućnost Voli. Podgoričani su vjerovatno napadački najjači tim ABA lige.

“Sa novim pojačanjima Crnogorci su dodatno poboljšali timski kvalitet tokom sezone. Znamo da smo u Podgorici u prvom dijelu sezone doživjeli poraz. Takođe znamo da nam pobjeda u ponedjeljak ostavlja nadu da i dalje vjerujemo u ono što smo zacrtali kao cilj na početku sezone. Njima odgovara to što od decembra nijesu u Evrokupu, imaju uvijek sedmicu pripreme za meč. Sa pravom su u krugu favorita za naslov prvaka ABA lige”, rekao je Golemac.

Kao trener Primorske, Golemac je ostvario pobjedu u Podgorici u dramatičnom meču, u prvom dijelu sezone.

Budućnost Voli biće rasterećena očekivanja u meču u Ljubljani, jer je već izborila drugo mjesto uoči plej-ofa i prednost domaćeg terena u polufinalu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve