Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Gojković: Uz dobar pristup pobijediti Ukrajinu

Selektor Gojković opredijelio se za mlađe igrače, kojima će današnji meč poslužiti kao dobar uvod za početak priprema za Evropsko prvenstvo u januaru u Budimpešti

Vaterpolisti Crne Gore večeras od 18 časova u Nikšiću sa Ukrajinom odigraće prvi meč grupe D preliminarnog dijela Svjetske lige.

Gojković, Foto: Wpolo.me

Selektor Gojković opredijelio se za mlađe igrače, kojima će današnji meč poslužiti kao dobar uvod za početak priprema za Evropsko prvenstvo u januaru u Budimpešti.

Cilj je plasman na četvrte uzastopne Olimpijske igre, a biće potrebno da u Budimpešti izbore mjesto koje će ih odvesti u kvalifikacije ili, možda, direktno u Tokio.

Ali, prije toga, ,,ajkule” žele sa Ukrajinom da završe meč dobrim osjećajem.

“Znamo da Ukrajina nije iz vrha svjetskog vaterpola, svjesni smo uloge favorita.Zbog toga smo okupili dosta kombinovan sastav sa nekim mlađim igračima, i igračima koji će prvi put zaigrati za seniorsku selekciju. Nadam se da ćemo imati, prije svega, dobar pristup, da ćemo odgovorno ući u meč. Važno je da izvučemo maksimalnu korist i naravno da upišemo pobjedu”, kazao je selektor Gojković.

U ovom kolu slobodna je Španija.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve