Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Gojković: Pobijedili smo velikog rivala, čestitam momcima na želji i vjeri

Crnogorski vaterpolisti su boljim izvođenjem peteraca pobijedile Hrvatsku 15:14 i došle na korak do plasmana na završni turnir ovog takmičenja

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković istakao je da su naše ”ajkule” u Svjetskoj ligi savladale ekipu sa velikim kvalitetom.

Crnogorski vaterpolisti su boljim izvođenjem peteraca pobijedile Hrvatsku 15:14 i došle na korak do plasmana na završni turnir ovog takmičenja.

– Pobijedili smo velikog rivala, ekipu sa velikim kvalitetom. Bila je to utakmica sa dosta obrta, vraćali smo se iz minusa, trebalo je imati i malo sreće da u posljednja dva minuta stignemo dva gola zaostatka. U penal-lutriji momci su bili skoncentrisani, dobro su šutirali. Čestitam im na borbenosti, želji i vjeri da mogu da se vrate. Nisam imao procjenu, nakon duge pauze, kakvo je naše trenutno stanje, moram da budem zadovoljan, rekao je Gojković i dodao:

– Mi smo došli ovdje da vidimo koliko možemo, ali sada nam apetiti rastu i želimo da budemo među tri najbolje selekcije i igramo završnu rundu Svjetske lige.

Crna Gora će protiv Italije u polufinalu igrati danas od 16.30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve