Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Gojković: Nadam se da ćemo odigrati na pravi način protiv Španije

Izabranike Vladimira Gojkovića čeka izuzetno težak zadatak u gostima protiv domaćina koji je nedavno u Budimpešti na EP osvojio srebrnu medalju, a ljetos isto odličje na SP

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore sjutra (19 sati) sa Španijom odigraće odlučujući duel za prvo mjesto u grupi pred meč četvrtfinala Svjetske lige. “Ajkule” su na startu savladale u Nikšiću Ukrajine 23:3, dok je Španija bila bolja od istog rivala 20:8.

Gojković, Foto: Aleksandra Krupanič

Pobjednik ovog duela osvojiće prvo mjesto u grupi i u četvrtfinalu će igrati kao domaćin sa selekcijom Hrvatske, poraženi će na megdan Srbiji u gostima.

Izabranike Vladimira Gojkovića čeka izuzetno težak zadatak u gostima protiv domaćina koji je nedavno u Budimpešti na EP osvojio srebrnu medalju, a ljetos isto odličje na SP.

“Utakmica je važna iz razloga jer odlučuje o pobjedniku naše grupe, ako osvojimo prvo mjesto onda bi četvrtfinale igrali sa Hrvatskom kod kuće, drugo mjesto nas vodi na Srbiju. Očekuje nas teška utakmica. Na spisku imamo dosta promjena, zbog bolesti i povreda još od Evropskog prvenstva. Imamo i neke nove izmjene koje smo morali da radimo i neke nove problema. Ali na spisku su igrači koji su prošli gro priprema za Evropsko prvenstvo. Nadam se da ćemo odigrati na pravi način ovu utakmicu”, kazao je selektor Gojković.

Na spisku sa sjutrašnji duel sa Španijom su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Aleksa Ukropina, Marko Petković, Dušan Matković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Dušan Banićević, Dragan Drašković, Stefan Pješivac i Petar Tešanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve