Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Gojković: Imamo šta da pokažemo protiv Mađarske

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković smatra da njegova ekipa ima šta da pokaže u polufinalu protiv Mađarske

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković smatra da njegova ekipa ima šta da pokaže u polufinalu protiv Mađarske.

Foto: Radiojadran.com

“Nijesmo se vraćali na meč sa Italijom, jer smo ga odigrali na visokom nivou, a i da je bilo grešaka, nema potrebe da se vraćamo na to. Uložili smo ogromnu energiju, koja je sve pokrila, i sada želimo da u polufinalu budemo na tom nivou i da se borimo za finale. Znamo šta bi trebalo da uradimo i šta da zatvorimo. Mađari, prije svega, imaju šutere kakve nema nijedna selekcija na svijetu, ali igrali smo mnogo puta sa njima. Motiv će biti veliki, ako pristup bude kao protiv Italije, u šta ne sumnjam, imaćemo šta da pokažemo”, kazao je on.

Glavna opasnost po naš tim dolazi od Deneša Varge, ocijenio je naš selektor.

“Vratili su Haraija i Deneša Vargu, koji je među dva-tri najbolja igrača svijeta. On je glava i duša njihovog tima. Od njega zavisi koliko će i drugi igrači dobiti prostora. Oni su mnogo jači nego tada, ali i mi smo iskusniji i imamo način da igramo sa njima”, zaključio je Gojković.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve